Costul intervenției psihoterapeutice

$Gratuit
Evaluare initiala de tip screening (online).
Gratuit

Tarifele au un caracter orientativ, fiecare persoană beneficiind de o schemă personalizată de evaluare, consiliere și tratament psihologic.

De aceea este preferabil să cereți o ofertă de preț după o scurtă discuție în urma căreia să putem evalua nevoile dv. și alternativele pe care le avem la dispoziție.

În general, tarifele sunt următoarele:

Evaluarea initiala a problemelor emotionale -de tip screening : GRATUIT ! (aceasta presupune efectuarea unor teste psihologice online )

Ședința unică de consiliere (în cazul unei probleme specifice de intensitate subclinică): 140 lei (veți primi un punct de vedere general, al psihologului,  despre modul în care ar fi bine să abordați problema, în vederea soluționarii ei )

Evaluare personalizata – în vederea inițierii unui tratament psihoterapeutic : 250 lei (aceasta include si o sedinta de videoterapie !)

Sedința de psihoterapie : 140 lei ; durata fiecărei ședințe va fi stabilită, de asemenea, individualizat, între 60 minute (minim) și 90 minute (maxim); in functie de specificul si complexitatea problemelor, de numarul de sedinte stabilit de comun acord, costul / sedinta poate fi redus.

Tratament personalizat online : 500 lei – terapie autoadministrata cu ajutorul unor module terapeutice, asistata permanent de psihoterapeut – durata : 4 luni (aceasta include si o sedinta de videoterapie)

Important : In aceasta perioada toate interventiile sunt oferite in sistem ONLINE. Tot ce aveti nevoie din punct de vedere tehnic : un dispozitiv electronic (calculator, laptop, tableta sau telefon mobil) cu o buna conexiune la internet. Ne vom intalni pe platformele terapeutice, bine securizate si respectand toate normele GDPR in vigoare. La cererea dv. putem sa efectuam aceste sedinte telefonic, pe WhatsApp video/audio sau Messenger.

Noi vă facem oferta de servicii / preț, dv. decideți !

Pentru orice intrebare sau nelamurire : rodicasavaczki@yahoo.com sau sms la telefon: 0723253431.

Sugestia noastră ar fi aceea de a privi costul intervenției psihoterapeutice, în ansamblul ei, ca pe o investiție pe termen lung în propria dumneavoastră persoană sau a celor dragi.