Costul intervenției psihoterapeutice

$Gratuit
Evaluare initiala de tip screening (online).
Gratuit

Tarifele au un caracter orientativ, fiecare persoană beneficiind de o schemă personalizată de evaluare, consiliere și tratament psihologic.

De aceea este preferabil să cereți o ofertă de preț după o scurtă discuție în urma căreia să putem evalua nevoile dv. și alternativele pe care le avem la dispoziție.

În general, tarifele sunt următoarele:

a. Ședința unică de consiliere (în cazul unei probleme specifice de intensitate subclinică):
120 lei (la cabinet sau online)
Veți primi un punct de vedere general al psihologului despre modul în care ar fi bine să abordați problema, în vederea soluționarii ei.

b. Evaluare în vederea inițierii unui tratament psihoterapeutic – în funcție de complexitatea evaluării (1-3 ședințe de evaluare, scale de evaluare): 150 – 300 lei; în funcție de rezultatele evaluării, ședințe de psihoterapie 70 -100 lei /ședință (la cabinet)

Este varianta clasică de consiliere și psihoterapie.

În situația în care intervenția presupune un număr crescut de ședințe putem conveni asupra unui tarif ușor redus, stabilit în mod individualizat (în funcție de numărul ședințelor și complexitatea problemelor)

c. Evaluare inițială de tip screening – gratuit !(online).

În funcție de rezultatele evaluării inițiale puteți opta pentru o evaluare personalizată online (care poate include și o ședință de video/audio terapie) -150 – 200 lei și/sau, după caz, putem începe tratamentul psihologic – ședințe la cabinet -70 -100 lei/ședință, cu posibilitatea de a primi acces online la module terapeutice pe tot parcursul terapiei- 30 lei/modul terapeutic sau tratament personalizat online– (la un preț promoțional) costul fiind stabilit ulterior în funcție de necesitați.

Ședințele față în față și materialele online se pot combina în orice variantă, în funcție de problemele identificate și după dorința persoanei care solicită serviciul.

Este varianta modernă care combină întâlnirile față în față cu psihoterapia online, varianta care permite maxima flexibilitate (în funcție de timp, buget) și care asigură eficiență optimă. În acest caz – beneficiați de evaluarea inițială gratuită și acces gratuit la module terapeutice informative.
Durata fiecărei ședințe va fi stabilită, de asemenea, individualizat, între 60 minute (minim) și 90 minute (maxim).

Noi suntem cei care vă vom face oferta de servicii/preț, dv. decideți !

Sugestia noastră ar fi aceea de a privi costul intervenției psihoterapeutice, în ansamblul ei, ca pe o investiție pe termen lung în propria dumneavoastră persoană sau a celor dragi.