Campania #sunttoteu a Clinicii Depreter

Informare despre depresie si tratamentul online:
Pentru a încuraja oamenii afectați de depresie sau aparținătorii lor să privească depresia ca pe o problemă de rezolvat, nu o pierdere a identității – o alternativă accesibilă și fundamentată științific

Depresia

1 din 5 oameni sunt afectați de depresie. Cei mai mulți dintre ei nu își înțeleg problema, nu sunt diagnosticați, nu primesc ajutorul de care au nevoie. Trebuie să discutăm deschis despre depresie și să o privim ca atare: este o problemă de sănătate mentală pentru care există tratament. Depresia poate afecta multe arii ale vieții, dar ea nu înlătură identitatea și potențialul persoanei afectate. Cu tratamentul potrivit, persoanele cu depresie se pot recupera și își pot recâștiga încrederea in sine, pentru a-si spune:

„Sunt tot eu !”
„Invat sa fiu bine din nou…”

Clinica online va ofera urmatoarele:

Screening gratuit și diagnostic pentru depresie
Evaluare rapidă și validă a simptomelor de depresie și a problemelor asociate. Diagnostic corect și evaluare avansată a factorilor care au produs și care au menținut depresia.

Intervenții psihologice validate
Tratament complet pentru depresie, structurat în module terapeutice care abordează toate aspectele depresiei. Exerciții terapeutice eficiente. Ședințe online de psihoterapie .Monitorizare periodică a simptomelor.

Informații corecte despre depresie
Informații multimedia bazate pe date științifice care vă ajută să înțelegeți ce este depresia, în ce forme poate apărea și ce factori duc la apariția ei. Informații despre psihologia și biologia depresiei, factorii care o mențin și alternativele de tratament.
(www.depreter.ro – Terapia stiintifica a depresiei)

Daca doresti detalii,
Completeaza formularul si stabileste o programare!
Sau scrie-mi pe adresa: rodicasavaczki@yahoo.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *